Näistä tuli erittäin onnistuneita, mutta yhdestä suklaalevystä tulee pahuksen vähän konvehteja.
Toisaalta riitti tämäkin määrä useammaksi päiväksi, joten ehkei ongelma ollut suuren suuri.
Konvehtejahan voi toteuttaa juurikin omien mieltymysten mukaan ja itse kokeilin nyt kookosta ja karpaloa.
Tein hieman monimutkaisemman kautta ja myös temperoin suklaan (joka ei oikeasti ole työlästä).
Itse käytän aina näitä ohjeita:
http://www.lahtisenvahavalimo.fi/suklaan-temperointi/
Muotin pohjalle ripottelin kookoshiutaleita. Sula suklaa sen päälle ja lopuksi painoin sisälle kuivatun karpalon. Jääkaappiin hetkeksi hyytymään ja tadaa, konvehdit ovat valmiita.
Herkullista joulua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti