sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kissanhiekkatesti sekä pikatesti märkäruokapussista

Sain ilmaisen Compact Care Classic kissanhiekkasäkin paikallisen M&M:n syntymäpäiviltä jokin aika sitten ja eilen kaadoin hiekan vessalaatikkoon ja testi alkakoon.
Puupellettiähän olemme käyttäneet tähän asti, koska se on tuntunut mukavammalta käyttää. Se ei pölyä ja imee todella hyvin pissahajut. 
Ikävän paljon sitä puupurua kumminkin tulee vessasta pois tassujen mukana ja aina kun katti on vessassa käynyt ilmestyy meidän portaikkoon sellainen puupuruvana.

Yllätyin hieman, että tämä merkki onkin MM:n "oma merkki". Toisaalta tietenkin juuri sellaisia jaetaan ilmaiseksi, jotta saisivat lisää käyttäjiä juuri niille omille merkeilleen. Pysyy katteet parempina kun myydään omia tuotteita.

Ensimmäinen fiilis hiekasta oli, että onpa ihanaa, että se todella oli pölytön kun sen kaatoi laatikkoon. Aiemmat hiekat, joita olen testannut, ovat kumminkin jonkin verran pölynneet vaikka muuta luvataankin.
Jännitti myös käyttääkö kissat hiekkaa, koska ovat tottuneet puupellettiin, mutta näemmä hiekka kelpaa.



























Tänään siivosin vessan ensimmäisen kerran ja en ole täysin tyytyväinen.
Ensinnäkin vessa on tietenkin varsin painava nostella, mutta se ei ole juuri tämän merkin hiekan syytä vaan yleensäkin hiekka on aina kovin painavaa verrattuna puupellettiin. 

Pissat olivat valahtaneet hiekan läpi laatikon pohjalle ja oli jämähtänyt sinne isoksi kovaksi alueeksi. Niin jämähtänyt, että vessalapio taipui epäilyttävästi ja kun paakku lähti irtoamaan, meni se pieneksi muruseksi. 
Vaikuttaisi kuin hiekkaa pitäisi olla vieläkin paksumpi kerros, mutta koska säkkejä oli vain tuo yksi niin en nyt saa testattua toimisiko paksummalla kerroksella paremmin vai onko hiekka vain huonohkoa.

Tämän kokeilun perusteella en vaihtaisi vielä hiekkaan tai en ainakaan tähän merkkiin.
Se pitää vielä sanoa, että edelleen vessaa siivotessakin oli kiva juttu ettei hiekka pölyttänyt ollenkaan eikä sitä ole kulkeutunut tassuissa samalla tavalla kuin puupöly kulkeutuu.


Purinalta tuli ilmainen testipussukka Gourmet mon Petit ruokaa:


















Hyvinhän tuo näytti maistuvan kaikkiruokaiselle Prinsessalle.
Tosin mitään tietoa ei ole mitä ruoka sisältää, koska sisältöä ei lukenut pussukassa eikä tuotteen kotisivuillakaan...









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti