perjantai 29. toukokuuta 2015

Astetta parempi pitsaleipä

Voi niitä lapsuusmuistoja kun aikoinaan välillä oli iltaruokana pellillinen pitsaleipiä.
Lapsille oli juusto-ketsuppi ja vanhemmille juusto-tonnikala-ketsuppi.
Yhä edelleen tämä ihan perus juusto-ketsuppikin maistuu erittäin hyvälle ja tonnikala ei edelleenkään maistu :D

Tällä kertaa kumminkin päädyin tekemään hienostoversion tästä helposta iltapalasta ihan vain sen vuoksi, että jääkaapissa sattui olemaan mozzarella.




















Pohjalla mozzarellaa ja päällä salamia, basilikaa silputtuna, valkosipulia ja kirsikkatomaattia.
Mausteina vielä lisäksi pippurisekoitusta myllystä, hitunen oreganoa ja hyvää oliiviöljyä.

Koko komeus paahdetaan uunissa sopivan rapsakaksi.

Olisin hieman kaivannut mozzarellojen alle ketsuppia, mutta kerta unohdin sen laittaa niin en viitsinyt sitä enää tuohon päällekään lisätä, mutta seuraavalla kerralla lisään vielä ketsupinkin lisäkosteutta tuomaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti