keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Pastaa valkosipulikastikkeessa

Tämä on lihaton pastaruoka ja voisin luonnehtia tätä varsin edulliseksi ruoaksi.
Täydellistä äitiyslomalaisen rahatilanteeseen.




















Kastike:

Noin 100 g valkosipulituorejuustoa
2 dl ranskankermaa
1 dl maitoa
1 dl parmesan juustoa
mustapippuria
1 dl silputtua persiljaa (myös ruohosipuli käy tai lehtipersilja)
valkosipulin kynsi

Tarjoiluun pastaa

Kumoa tuorejuusto kattilaan.
Lisää ranskankerma ja maito.
Lämmitä melko hiljaisella lämmöllä samalla sekoittaen niin, että juusto sulaa.
Sekoita mukaan juustoraaste ja mausta pippurilla.
Lisää vielä lopuksi persilja ja valkosipuli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti