keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Intiancurry

Tämä on ollut meidän perheessä arkiruoka lapsuudesta asti ja nyt vasta tein sitä itse ja pakko sanoa, että ei ole äidin tekemän intiancurryn voittanutta :D
Ihan syötävää oli tämä omakin tekele, mutta jokin makuero siinä oli.

Resepti kumminkin on tämä:

400 g jauhelihaa
1 sipuli
valkosipulin kynsi
öljyä
3-4 tl currya
1/2 tl mustapippuria
1 tlk tomaattipyreeta
1-2 tl suolaa
1 dl vettä
1 lihaliemikuutio
1 tl paprikajauhetta
2 dl kermaviiliä

Tarjoiluun riisiä


















Ruskista jauhelija ja siirrä se pannulta muualle odottamaan.
Kuullota samalla pannulla öljyssä sipuli, lisää joukkoon valkosipuli, curry, mustapippuri ja tomaattipyre.
Anna seoksen kiehua muutama minuutti.
Lisää ruskistettu jauheliha, vesi, lihaliemikuutio, paprikajauhe sekä suola.
Kaada joukkoon 1 dl kermaiiliä ja anna hautua hiljalleen noin 10 minuuttia.
Lisää loput kermaviilit ja kiehauta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti