Tällaisen idean bongasin netistä ja reseptiä hieman muuttelin omaan makuun sopivaksi.
2 prk valmista croisant taikinaa (Danerolles)
150 g valkosipulituorejuustoa (olisi sopinut myös esim jonkinlainen paprikaa sisältävä tuorejuusto)
150 g kinkkusuikaleita hyvästä kinkusta
100 g emmental juustoraastetta
mustapippuria myllystä
n. 1 tl oreganoa
Voiteluun munaa
Asettele taikina uunipellille, kuten ensimmäisessä kuvassa on.
Voitele taikina tuorejuustolla ja asettele kuvien mukaisesti päälle kinkut sekä juustoraaste.
Ripottele lopuksi mausteet pinnalle.
Rullaa taikinaa niin, että terävät kärjet menevät kranssin alle.
Voitele munalla.
Paista uunissa 12-15 minuuttia 180 asteessa (kiertoilma).
(Normaali uuni 200 astetta.)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti