maanantai 28. syyskuuta 2015

Kermainen pekonikastike pastalle

Tästä reseptistä on kiittäminen äitiäni, joka oli jostakin ohjeen bongannut.
Hieman muuttelin reseptiä sen mukaan, mitä meidän kaapista tarvikkeitä löytyi, mutta lähtökohtaisesti ruokaan tulisi vain pekonia, paprikaa, sipulia ja kermaa.




















280 g pekonia
1 paprika
1 sipuli silputtuna
1 prk kuohukermaa
muutama viipale red leicester juustoa
chilijauhetta
pippurisekoitusta (tai mustapippuria)
oreganoa

Pastaa

Pinnalle parmesania

Paloittele pekonia ja paahda pannulla. Lisää hetken päästä paloiteltu paprika sekä sipulit. Paista kunnes pekoni kypsyy ja saa hieman väriä.
Lisää kerma, juusto sekä mausteet ja anna hautua hiljalleen noin 10 minuuttia.
Juusto voi olla jotakin muutakin juustoa, mutta meillä sattui kaapissa olemaan leicesteriä ja näytti sopivan ruokaan oikein hyvin.
Chilinkin voi jättää pois jos ei kaipaa ruokaan pientä tulisuutta.

Tarjoile pastan kanssa.

Hyvää, helppoa, nopeaa ja halpaa. Mitäpä muuta äitiyslomalainen kaipaisikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti