perjantai 1. huhtikuuta 2016

Valkosuklaamunia pääsiäiseen

Pääsiäinen oli ja meni, mutta pääsiäiseksi munat valmistin.

Alkuperäinen idea löytyi täältä:
http://www.maku.fi/blogit/painted-by-cakes/itsetehdyt-suklaamunat-diy-easter-eggs

Ohjeessa en vain aivan yhdy siihen etteikö valkosuklaan värjäämiseen kävisi geelimäiset värit. Olen useasti niitä käyttänyt ja aina on onnistunut, kuten myös nyt.
Lisäksi temperoin suklaan. Alkuperäisessä ohjeessa suklaa vain sulatettiin, värjättiin ja täytettiin munat.




















Värejähän olisi voinut tehdä useaakin, itsellä nyt vain pinkki. Värejä olisi voinut kerrostaa munaan ja saada siten hauskoja kuvioita, mutta kun tämä oli ensimmäinen testi ja munat olivat vain oman perheen syötäväksi niin menee pelkkänä pinkkinäkin :)
Ehkä joskus sitten vähän koristeellisempiakin voisi tehdä.

Niin ja mausta vielä sen verran, että hyviä ovat. Tosin, koska säilytän munia jääkaapissa niin ne ovat todella kovia! Veitsellä pilkon pieniä palasia, joita voi nakerrella. En uskalla omilla hampailla murtaa paloja. Siksi olisivat ehkä vähän haastavia tarjota vieraille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti