torstai 22. lokakuuta 2020

Tuotetestaus Bosch ProSilence Serie 6 imuri

Yhteistyössä Boschin kanssa sain käyttööni Bosch ProSilence Serie 6 imurin.
Imurin testaaminen sopii tähän talouteen paremmin kuin hyvin!
Myönnän, että olen hyvin neuroottinen lattioista.
Käytännössä aina kun kävelen kotona, katson lattiaan ja etsin likoja. En voi ollenkaan sietää hiekkaa lattialla tai eläinten karvoja. Siksi käytössä onkin höyryimuri, vesi-imuri, pölypussiton imuri...

Usein kumminkin mieluummin moppaan lattiat kuin imuroin, koska tuntuu, että imuri vain puhaltaa pölyä huoneilmaan. 
Nyt tässä ProSilence mallissa on pestävä HEPA-suodatin ja poistoilma on puhtaampaa kuin huoneilma. Poistoilman pölyjäämäluokka on A. 
Pakko myöntää, että huoneilma ei tuntunut tavalliselta imuroinnin jälkeiseltä hitusen tunkkaiselta. Enkä siinä vaiheessa edes tiennyt, että imurissa olisi niin hyvä suodatin, vaan innoissani vain imuroin ja vasta jälkikäteen lukaisin ohjeista tämän tiedon. 

Uusi ominaisuus, jota tähänastisissa omissa imureissa ei olekaan vielä ollut, on kahvassa oleva Remote Power Control tehonvalintaominaisuus. Se tuntui aivan valtavan nykyaikaiselta ja kätevältä. Hiljainenkin imurin luvataan olevan ja sitä se olikin. Minusta myös kevyt. Liikkui näppärästi neljällä pyörällään. Pyörien tosin toivoisin olevan isommat, koska ne kumminkin keräävät karvoja lattialta eivätkä enää pyöri yhtä hyvin. Tosin kerää ne isotkin renkaat karvoja, joten sikäli koolla ei liene väliä.
Miehen ensimmäinen kommentti taisi olla imurin nähdessään, että "valkoinen putki?!". Minusta se oli ihana! Asia, jolla ei ole mitään merkitystä käyttömukavuuteen tai imurin toimintaan, mutta silti se oli minusta ihanan pirteä! Eikä tuollainen kohta varresta mihinkään edes likaannu, joten mielestäni ei ole väliä vaikka onkin raikkaan valkoinen :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti