torstai 13. huhtikuuta 2023

Isovillakoiran pentuja, O-pentue

 



Kuinka onkaan ihanaa pienen tauon jälkeen jälleen kirjoitella tänne pentuekuulumisia 😊

Blogikirjoittaminen ei ole nykyään enää ehkäpä niin yleistä, mutta koska tänne on kumminkin tällä hetkellä helpointa tuoda paljon kuvia sekä videoita kaikille halukkaille nähtäville, päädyin jälleen blogiin. Saa vinkata, jos on jotakin järkevämpiäkin keinoja nykyään tarjolla 😄👍

Pentueissa on ollut oikeastaan luonnollinen tauko ihan vain siksi, että uuden sukupolven täytyi kasvaa aikuiseksi ja nyt oli se hetki kun Tähti oli terveystutkittu, käynyt näyttelyissä pyörähtämässä, sekä ennen kaikkea kasvanut oikeasti aikuiseksi. 

Kennelin omille kotisivulle pentueen sivuille tulee myös tarkempia tietoja, jahka ehdin senkin sivuston päivittämään kunnolla. Nyt tässä vaiheessa siellä on tämä sama kuva esillä kuin, jolla aloitin bloggauksenkin. 

http://villans.net/pentueetlitters/o-litter-o-pentue/

Ensin lyhyesti pentueen vanhemmista. 
Pentueen emo Tähti asuu luonani ja Tähti oli kauan toivotusta ja paljon suunnitellusta yhdistelmästä ja siitä tuli juuri sellainen, kuin toivoinkin. Siinä yhdistyy kahden täysin eri suvun parhaat puolet. Tähden isovanhemmatkin olivat täällä vielä joulukuussa, mutta sitten vanhuus vei ne peräkkäisinä päivinä. Mutta lähellä oli, että täällä olisi ollut laajastikin sukua todistamassa tätä pentuetta.

Pentueen isää Uunoa taas olin seurannut ihan syntymästä lähtien, koska Uunon isä on oma kasvattini, josta olen myös halunnut itselleni uutta suvunjatkajaa ja lisäksi Cleverian kennelin koirat yleisestikin iskevät omaan silmääni laadukkuudellaan.

Voi ihanuuksia
Voi ihanuuksia. Kuva syntymää seuraavalta aamulta.


Pennut syntyivät 4.4.2023. Odottelin alunperin, että tulisiko aprillipäivän pentuja, mutta eipä tullutkaan. Tulikin historiallisen Nato-päivän pentuja. Ei pöllömpi vaihtoehto sekään! Onhan tämä nyt aika ikimuistoista, että noinkin suurena päivänä syntyi pentue. Jää takuulla mieleen.

Tyttövalta syntyi tällä kertaa, koska tyttöjö syntyi viisi ja uroksia kolme 💖


Ensimmäinen pentu syntyi. Pienin narttu.


Alkuvaiheessa oltiin vielä kaikki pirteitä















Pojat

Tytöt




Tästä postauksesta tuli kuvapainoitteinen, mutta laitan myöhemmin vielä videoitakin. Pentujen "vauva"ääntely on nimittäin niin ihastuttavaa 💕


Jos sinulla heräsi kiinnostus tämän pentueen pennusta, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen villans@villans.fi

Pentujuttuja päivitän myös Instagramiin kennelin sivustolle, joka löytyy nimellä truevillanspoodles. Oma henkilökohtainen sivusto on nimellä anneaarniopulkkinen. 
Myös Facebookkiin saatan joitakin päivityksiä pennuista laittaa, mutta luultavasti harvakseltaan. Facebookissa on myös kennelille oma sivusto nimellä Kennel True Villans.


2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun lisää koirablogeja "herää eloon" 😍 Ja ihanat pienet ❣️

    Onko sulla jossain lukijaboksia ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, ei ole lukijaboksia. Olen jäänyt vähän jälkeen blogien hienouksista. Täytyy nyt skarpata! :D

      Poista