maanantai 30. joulukuuta 2019

Rasvoittuvalle iholle hoituotteita Bio2You ja SkinMood®https://www.hyvanolonmaailma.fi/

Hieman erilainen blogikirjoitus tällä kertaa tässä blogissa, koska aiheena on ihmisen kauneus.
Olisi ihanaa olla ihminen, jolla olisi säännölliset ihonhoitorutiinit ja iho loistaisi täydellisyyttä ja jaksaisi/osaisi tehdä kauniin meikin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kun muistan laittaa naamion kasvoille, tapahtuu se muistaminen aamupäivisin ja saan jännittää tuoko juuri naamion vaikutusaikana jokin tavarantoimittaja meille toimituksia ja joudun kohtaamaan ihmisen naamio kasvoilla :D :D
Vielä ei ole näin tapahtunut. Kyllä sekin päivä vielä koittaa. 

Tyypillinen tilanne on myös, että jossakin lehdessä on tuotetestauksia ja painan päähäni niistä toimivat, mutta järkevän hintaiset ja ajattelen, että nämä muistan kyllä kaupassa sitten kun tuotetta tarvitsen. Arvatkaa vain muistanko :/

Nyt viime aikoina on kumminkin ihan erityisesti alkanut häiritsemään ihon rasvoittuvuus ja mustapäät. Lopulta tajusin, että miksen kysyisi sukulaiseltani vinkkejä. Hän kun on alan ammattilainen! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan...

Hän suositteli muutamia tuotteita ja niitä olen nyt käyttänyt ja olen ihastunut sekä tykästynyt!

Nyt minulla on käytössä kasvovesi, päivävoide, puhdistava kasvonaamio sekä Konjac -sieni kasvojen pesemiseen.

Kasvovesi, päivävoide sekä kasvonaamio ovat Bio2You sarjan tuotteita ja ne perustuvat erityisesti tyrnin yli 190 biologisesti aktiiviseen aineeseen.
Konjac -sieni taas on 
100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni. 
FACE TONER WITH SAGE AND SEABUCKTHORN KASVOVESI SUIHKEPULLOSSA

https://www.hyvanolonmaailma.fi/

Kasvovesi ennaltaehkäisee epäpuhtauksien syntymistä, hillitsee liiallista talineritystä, estää ja hillitsee tulehduksia sekä suojaa ihoa kuivumiselta.
Salviauutteella on antibakteerinen, tulehdusta hillitsevä ja antiseptinen vaikutus. Se supistaa ihohuokosia ja aktivoi pintaverenkiertoa.Kamomillauute rauhoittaa ihoa.Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.Siankärsämöuute** tasapainottaa ihon toimintoja. Toisaalla se kykenee tasapainottamaan akneen taipuvaista ja rasvoittuvaa ihoa ja toisaalla se rauhoittaa kutiavaa ja kuivaa ihoa vähentäen ihon hilseilyä sekä ihoärsytystä sekä parantaa vaurioitunutta ihoa ja aktivoi uusien ihosolujen muodostumista.
Alkoholiton, väriaineeton, ei eläinperäisiä aineita, sopii vegaaneille.

Tarkemmat tiedot täältä: https://www.bio2you.fi/ihonhoito/
ANTI-AGEING DAY CREAM WITH HYALURONIC ACID & COLLAGEN NATURAL ANTI-AGE HYALURONIHAPPO-KOLLAGEENI PÄIVÄVOIDE
https://www.hyvanolonmaailma.fi/

Voiteessa ihastuin erityisesti heti sen hillittyyn tuoksuun, joka omaan nenään tuoksui luksukselta ;)
Pitkävaikutteinen. Kosteuttaa, ravitsee, suojaa ja tekee ihon nuorekkaaksi, lisää ihon kimmoisuutta ja stimuloi kollageenintuotantoa, palauttaa iholle elinvoiman ja hidastaa ikääntymisen vaikutuksia. 
Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti, jolloin iho näyttää tasaisemmalta pienten, kuivuudesta johtuvien pintaryppyjen hävitessä. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että se myös nopeuttaa haavojen paranemista, häivyttää vanhoja ja uusia arpia, vähentää juonteita, kiinteyttää roikkuvaa ihoa ja häivyttää aknen tai tapaturman aiheuttamia arpia.Pantenoli provitamiini B5 tehostaa ihon kosteudensäilytyskykyä sekä rauhoittaa ihoa ja ehkäisee ihoärsytystä.Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta.
Lisäksiavokadoöljyä, ruusunmarjaa, kanelia.
Tarkat tiedot löytyvät täältä: 
https://www.bio2you.fi/ikaantymista-vastaan/


DETOX PURIFYING FACE MASK WITH ACTIVATED CHARCOAL KASVONAAMIO


Naamio puhdistaa ja tasapainottaa rasvaista ihoa ja imee epäpuhtauksia pois. 


SkinMood®Rose Konjac-sieni seka- ja rasvoittuvalle iholle

https://www.hyvanolonmaailma.fi/Nämä sienet ovat aivan uskomattomia. Se on kuivana hieman hassu kova "pallo", mutta kun sitä hetken pitää veden alla, on sieni ihanan pehmeä pilviunelma ja sillä on ihanaa pestä kasvoja. Sillä ei ole tarkoitus hinkata ihokerrosta pois, vaan sillä kevyehkösti hierotaan kasvot kaikkialta läpi ja lopputuloksena iho on ihanan puhdas sekä pehmeä.
Käytön jälkeen kannattaa jättää sieni johonkin ilmavasti kuivumaan siinä olevan lankakoukun avulla.Sienen käyttöikä on 1-3 kk.SkinMood® Rose on aikuisempaa seka- ja rasvoittuvaa ihoa hoitava Konjac- sieni.
Sienen luontaisesti ihoa ravitsevien ja vahvistavien mineraalien lisäksi sieneen on lisätty ruusujauhetta. Sieni tasapainottaa ihon talineritystä ja puhdistaa sitä syvältä huokosista asti. 
Lisätietoja: https://www.hyvanolonmaailma.fi/rose-konjac-cleansing-sponge/

Sieni on tarkoitettu sekaiholle, jossa on mustapäitä ja talineritystä halutaan hiukan hillitä.
https://www.hyvanolonmaailma.fi/


Kuten heti alussa kehaisinkin niin tykästyin tuotteisiin ja jo muutaman viikon testausajalla olen ollut tyytyväinen ja voin tehdä itselleni lupauksen ensi vuotta ajatellen, että sen verran voi ottaa itselleen omaa aikaa ja vähän edes panostaa ihon hyvinvointiin <3

Tuotteet löytyvät Hyvän Olon Maailman sivuilta ja sieltä löytyy myös tuotteiden jälleenmyyjät. Hyvän Olon Maailma toimii maahantuojana myös lemmikkien Propolia tuotteille ja kyseiset tuotteet löytyvät omasta verkkokaupastani: https://villans.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti