maanantai 4. marraskuuta 2019

Alkava talvi


Voihan alkava talvi ja pakolliset syksyn toimenpiteet. Paljon mukavampaa keväällä laitella pihakalusteita ulos ja pystyttää lapsille trampoliinia kuin syksyisin kerätä niitä kaikkia pois :D 

Lampikin asettuu talvilepoon. Hieman jo jäätä veden pinnalla ja suodatin otettu pois ja korvattu pelkällä ilmapumpulla.




Lammesta täytyy vielä mainita se, että olen lammen viereen istuttanut bambun (lajia en enää muista), jonka pakkaskestävyys on hieman epävarmaa, mutta se on nyt jo kaksi talvea pärjännyt ja kasvaa vain. Rakastan sitä! Usein kun tuntuu siltä, että täällä meillä ei elä sellainenkaan, jonka kyllä pitäisi ainakin pakkaskestävyyden perusteella pärjäillä.
Tätä bambua olen suojannut vain sen verran, että kärrään sen ympärille "haravointijätettä".




Vielä voi hieman muistella kesääkin ja kesän kiireitä. Yksi suuri muutos, joka kesällä tehtiin, oli meidän akvaarioliikkeen nimen muuttaminen Akvaariokeitaaksi. Uusi nimi kuvastaa paremmin sitä, että laajan merivesivalikoiman lisäksi löytyy tuotteita myös lampiin ja makean veden akvaarioihin. Eipä matelijoitakaan ole unohdettu. Nyt syksyllä vieläpä pyöritettiin taas kerran ympäri myymälän kalusteet ja järjestettiin hieman lisää hyllymetrejä aina laajenevalle tuotevalikoimalle ;) 


Koirapuolen verkkokauppaankin villans.fi lisäsin kesällä uuden tuotesarjan: Propolia.
Tuotteet on valmistettu propoliksesta (mehiläisten valmistamaa kittivahaa) ja sillä on monia todella hyödyllisiä ominaisuuksia. Se on luonnon oma antibiootti. 
Sarjasta löytyy korvanpuhdistusaine, haavaspray, ihonhoitojauhe, tassu/ihorasva sekä shampoo.

Halloweeniakin hieman juhlistettiin:

Halloweenbagel




Me jatkamme talveen valmistautumista. Vielä olisi muutama pihaprojekti kesken. Lisäksi on jännät ajat tiedossa kun koirat aloittavat kiimakierroksensa ja muutamille yritän pentuja saada <3 

Chanel


Edessä Dior ja Chanel ja takana Zara

Zara

Edessä Chanel ja takana Tex

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti