maanantai 15. lokakuuta 2018

DIY iso pihapatsas




Kesän suurimpia uurastuksia askarteluasioissa oli kokeilla tehdä itse pihapatsas. True Villans kennelin "maskotti", joka herkeämättä vahtii pihapiiriä.
Onneksi tällä kertaa kesä oli suotuisa betonitöille, koska satoi niin vähän. Toki vaarana voisi olla betonin liian nopea kuivuminen, mutta aina on helpompaa itse kastella työtä kuin yrittää sitä suojata sateelta tai ylipäänsä työstää teosta eteenpäin kaatosateessa.

Patsaan kokoa katsoessa tuntuu kuin suuruudenhulluus olisi iskenyt tekovaiheessa. Ei siitä ollut tarkoitus tehdä ihan noin isoa vaan ajatuksissa oli ihan maksimissaan oikean isovillan kokoinen tai mieluummin keskikokoisen kokoinen, mutta jotenkin verkkoa taivutellessa lopputulos olikin todella iso ja jo kertaalleen sitä pienentelin sen verran mitä pystyi. Onhan patsas toki näyttävä ja näkyvä, mutta myös hieman haastava siirrellä :D

Nyt toivon, että patsas kestää kaikki sääolosuhteet ja myrskyt ja tulee ilahduttamaan pitkän tovin itseäni ja kaikkia, jotka sen pihalla näkevät <3

Samalla vaivalla valmistin myös Rallen riutan teemaan sopivan kalapatsaan ja se vahtii myymälän edustalla. Siitä julkaisen vielä oman postauksen myöhemmin.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti