tiistai 2. elokuuta 2016

Chihupennut kolmeviikkoisia sekä aikuisten terveystarkastuksia

Pennut ovat tänään tasan kolmeviikkoisia. Kävelyharjoituksia hidastaa vain kynsien tarttuminen pentulaatikon pehmusteeseen, joten ensimmäinen kaunistautumishetki on jo tiedossa kynsien leikkaamisen muodossa. 


Uros, narttu, narttu


Narttu

Taaimpana uros ja etualalla nartut.

Osaan istua jo.


Narttu

Pentulaatikon ulkopuolinen maailma jo kiinnostaa.
Eilen Dior (Karmen Myliu Myliu) sekä Pippa (Shapiro´s Inopona) käytettiin virallisessa polvi- sekä sydäntutkimuksessa ja terveen paperit saivat :)
Aina ne tutkimukset vähän jännittävät, vaikka suvuissa terveitä koiria onkin, mutta kun sekään ei ole varma tae, että kaikki jälkeläiset olisivat yhtä terveitä. 

Lekuriin menossa:


Pipan tulos jalostustiekannassa:

Diorin tulos ei vielä näy, koska Suomeen rekisteröinti on kesken, mutta kyllä se sinne ilmaantuu.

Vielä positiivinen asia lääkäristä imetyksen suhteen.
Aina välillä kuulee/lukee kuinka negatiivisesti imetykseen suhtaudutaan. Viimeisin tapaus taisi olla Tuurin kyläkaupassa. Itse en ole törmännyt negatiiviseen palautteeseen, en tosin positiivisenkaan :D Mutta pyrinkin imettämään aina jossakin sivussa vähän piilossa ja rintavarustus sekä lapsi peitettynä harsolla. Tämä tapa on minusta myös julki-imetystä, koska teen sitä muualla kuin kotona, vaikka olenkin hieman piiloutuneena.
Mutta asiaan.
Lähdimme lääkäriin isolla porukalla, eli minä ja lapset sekä äitini.
Vauva tietenkin parahti tutkimuksen aikana nälkäitkuun ja lääkäri totesi, että kun nälkä tulee niin se tulee ja haluatko imettää tässä vai jossain muualla.
Vastasin, että tässä on oikein hyvä tai voin mennä odotustilaankin jos huoneeseen on jo tulossa seuraava potilas. Lääkäri jatkoikin vielä, että jos olisin halunnut jonnekin oikein takatiloihin imettämään, että jos tarvitsen täysin oman rauhan.
Minusta se oli valtavan ihanaa, että ollaan valmiita tarjoamaan jopa takatiloja imetystä varten.
Eikä sen takia, että imetys häiritsisi muita ihmisiä, vaan jos minä itse tarvitsisin sen rauhan.
Tottuneena imettäjänä sillä paikalla ei kumminkaan enää ole niin väliä ja tutkimushuone kävi oikein loistavasti, sehän oli jo suurta luksusta verrattuna siihen, että olisin mennyt odotustilaan. Tosin Taikatassun laajennuksen jälkeen se odotustilakin on niin viihtyisän tilava, että hyvä sielläkin olisi ollut viettää ruokailuhetki.
Kiitos Taikatassun väki hyvästä palvelusta!
Kaikki poistuivat paikalta tyytyväisinä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti