lauantai 25. kesäkuuta 2016

Pulled pork


Mitä ihanaa näistä aineksista kasaantuukaan:


















Pulled porkilla täytettyjä leipiä!



Tässä ohje, jonka mukaan lihan valmistimme.
Paistoaika oli kuusi tuntia ja lihasta tuli todella hyvä.
Toisella kerralla paistoimme lihaa "vain" neljä tuntia ja se pari tuntia lisää olisi ollut todella hyvä.
Jatkossa tiedän, että paistoaika on vähintään sen kuusi tuntia.
Eli ei mitään pikaruokaa.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun edes söin pulled porkia. Tässäkin asiassa olin varmasti suorastaan kummajainen. Mutta innostus uusiin ruokakeksintöihin katoaa jos asiasta tulee liiallinne muoti-ilmiö.
Nyt kun pulled pork on jo lähes unohdettu ja uutena hypetyksenä on nyhtökaura niin minä voin testata valmistaa sitä porkia ;)
Enkä kadu testaamista, oikein hyvää lihaa se on vaikka kaslerista onkin tehty.
Suosittelen kokeilemaan jos löytyy muitakin sellaisia kummajaisia, jotka eivät ole kyseistä ruokaa maistaneet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti