keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Pinaattiletut




















Vihdoinkin muistin kokeilla pinaattilettuja ja olihan ne mahdottoman hyviä.
Mikähän näissä letuissa onkin, että lapsetkin niistä tykkäävät niin paljon. Poikakin söi lettuja enemmän kuin minä!

Ainakin omassa lapsuudessa koulussa tarjoiltiin lettujen kanssa puolukkahilloa, jossa oli myös omenaraastetta seassa ja siihen tottuneena raastoin kotonakin omenaa puolukkahillon sekaan ja tuli hyvää :)


  • 1 ps (150 g) pakastepinaattia
  • 5 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä muutama rouhaisu
  • voita ja rypsiöljyä paistamiseen

Sulata pinaatti huoneenlämmössä tai mikrossa sulatusteholla. Sekoita kaikki taikinan raaka-aineet keskenään, ja anna taikinan tekeytyä 15–30 minuuttia.
Paista kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta esimerkiksi lettupannulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti