lauantai 16. tammikuuta 2016

Pennut 15.1.

Ei kannattaisi yöllä tehdä minkäänlaisia blogipäivityksiä, koska videot tuli nimettyä päivälle 16.1. vaikka oikeastihan ne on kuvattu 15.1. Ehti vain vuorokausikin tässä välissä vaihtua.

Kuviakin tuli räpsittyä (taas), mutta koska tosiaan on jo hieman myöhäinen ajankohta niin ne voisi katsoa huomenna läpi ja lisäillä sen jälkeen tänne blogiin.

Eli tähän päivitykseen vain muutama video.
Pentujen huoneessa oli pieni kaaos, koska muutin hieman järjestystä ja virittelin kompostikehikkoaidan paikoilleen. Ovat siinä iässä, että nyt täytyy jo hieman suojailla paikkoja jos ei halua pentujen pääsevän ihan kaikkialle. Johan tänään yksi roikkui koirien näyttelyruusukkeissa. Tosin niiden ruusukkeiden kuuluisi olla seinällä korkealla turvassa, mutta näemmä ne ovat vielä lattialla.

Ensin video siitä kun Tex pääsi kurkkaamaan pentuja. Tähän mennessä muut koirat ovat kurkkineet vain ovelta tilannetta ja kovasti äänet ja tuoksut on tietenkin kiinnostanut. Tänäänkin Zara hyvin tarkasti seurasi mitä Tex tekee eikä aivan erityisesti ilahtunut Texin vierailusta, mutta ei ihan niin murhaavaa katsetta näyttänyt kuin mitä aiemmin on näyttänyt.
Zara jaksaa yhä olla hyvin tarkka pennuistaan.


Lopuksi vielä video, jossa pennut taas touhuavat keskenään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti