perjantai 17. huhtikuuta 2015

Lapsimessut ja PetExpo 2015

Tänään vasta ehdin tutustumaan mitäs kaikkea viikonlopun Lapsimessuilta tulikaan hankittua/saatua.
Olen varmaankin valtavan vanhanaikainen tämän ajatuksen kanssa, mutta toivoisin aina löytäväni messuilta hyviä tarjouksia.
Löytyihän niitä nytkin jotakin, mutta varsin vähän ja lähinnä oli normaalihintaista tavaraa.
Toki ymmärrän pointin, että kätevästi saman katon alta löytää monia myyjiä ja säästää esim postituskuluja, koska ei tarvitse verkkokaupoista tilata.
Itselläni on siltikin rajoja ja ihan heti en osta edes 20€:n bodya vauvalle..
Kaikkea ihanaahan siellä messuilla toki olisi ollut jos ei olisi mitään rajoja ostamisen määrässä.


















Näyttääpä hassulta kun läjässä on myös kissojen löydöt. Pakkohan samoilla messuilla oli vierailla myös PetExpon puolella ja mukaan lähti jälleen Prima Cat Deluxen märkäruokia.
Yleensä meidän katit ei välitä paté-versioista, mutta nämä maistuvat.

Kyseisen merkin kuivanappuloita en ole vielä kokeillutkaan, mutta nyt saatiin testipussi sitäkin. Tosin eiköhän sekin maistu, ei ole turhan nirsoja meidän kissat.
Purina Pro Planistakin löydettiin testipussukka ja ihan mukava yllätys oli, että siinähän on proteiinia 40%. Eikä ole yllätys, että sekin kissoille maistui.

Chiquitan ilmaiset banaanit ilahduttivat messuilla. Todella hauska pieni välipala. 

Muumin pisteeltä sai vaippanäytteitä, kuten sai ainakin edellisenäkin vuonna. Silloin nappasin mukaan vastasyntyneen vaippoja, mutta nyt meidän isolle pojalle otettiin kokoa 3 ja jopa yksi nelonen. On se jo iso poika!

Messuilla ensimmäistä kertaa jopa imetin "ihmisten ilmoilla". Tosin siihen tarkoitukseen varatussa kopissa ;) Se olikin todella kiva juttu ja jos sellaista ei siellä olisi niin olisi jäänyt koko messuvisiitti käymättä, koska tietäähän sen, että nälkä tulee sen aikana. Hieman vain huvitti siellä kopperossa se, että eihän tuollainen neljän kuukauden ikäinen lapsi oikein malta siellä ruokailla vaan pitää katsella kaikkialle ja ihmetellä mitä kaikkea maailmassa onkaan. Onneksi en ollut ainoa tämän ongelman kanssa painiva. Mieheni sanoikin ihmeissään, että eikö siellä ollut sellaisia "hevoskoppeja", joissa olisi voinut rauhassa ilman häiriöitä imettää. Eipä ollut ei, mutta hyvä, että yleensäkin oli sellainen koppi olemassa. Sieltä sai mukaan ilmaisnäytteenä Nubyn liivinsuojuksia.

SDP:n osastolla sai pyöräyttää onnenpyörää ja valittiin palkinnoksi hiekkalelu. Ja terveisiä SDP:lle, se teidän antama kärrykolikko ei toimi... Tai sitten juuri se kärry, johon kolikkoa testasin, oli viallinen.

Hipp jakoi ilmaisia sukkia, jotka ovat vieläpä luomua, aivan ihanaa, kiitos!
Otin jonkin ruokanäytteenkin ja maistuihan se pojalle (paremmin kuin minun rakkaudella tehty bataatti...).

Muksun osastolta sai seikkailijan välipalajuomia. Poika on aivan liian nuori niitä maistelemaan, mutta onneksi täällä käy kylässä oikean ikäisiä lapsia :)

Valio jakoi Onni välipaloja. Sitä saisi maistella viidestä kuukaudesta eteenpäin. Jotenkin olen käsittänyt ettei siinä iässä vielä syötettäisi mitään jogurtteja vaan sellaiset tulisi ruokavalioon vasta myöhemmin, mutta ehkäpä kumminkin maistiainen korkataan sen verran, että makua saa suuhun.

Novita jakoi ilmaista lehteä ja tämän selaamista odotan todella innolla. Olen nimittäin vähän jo suunnitellut, että voisin kokeilla jotakin kutoa ja tästä lehdestä melko varmasti saan todellisen innostuksen siihenkin.

Minisunin hauskat apinan ja nallen muotoiset D-vitamiinit taitavat tällä kertaa mennä omaan suuhun.

Sininen nallepurulelu on kaikessa yksinkertaisuudessaan toimiva kapistus ja ostettu Ainun kojulta. Kuulin kuinka ohikulkijat puhuivat lelusta, että se on sama vanha, jota on ollut joskus ennenkin. Hassua kyllä en muista, että esim veljelläni olisi tuollaista ollut tai itsellänikään, mutta uskon kyllä lelun olevan jotakin vanhaa mallia. Yleensä vain ainakin tietyn ikäluokan lapsilla tuntuu olleen kaikki samat tarvikkeet, mutta minä ja mieheni ei ainakaan ole ilmeisesti kuuluttu siihen kategoriaan, joilla olisi tämä lelu ollut.
Sellainen huono pointti lelussa kyllä on, että se kerää mukavasti karvatöhnää. Eli joka käyttökerta sen saa ensin huuhtaista.


Entäpä vaateostokset:
























Ihana sininen body on Be timeless ja ostettu Ellen Elvira kojulta. 
Frotee kuulostaa ehkä hieman oudolta materiaalilta, mutta se on todella mukavan oloinen. Ja tuo värihän on ihastuttava. Kiva saada poikaväreissäkin kunnon voimakkaita kirkkaita sävyjä.

Entäpä tuo aivan loistokas yöpuku, Småfolkin mallistoa. Ah mikä herkku! Olisi ollut lukuisia ihania kuoseja tarjolla ja suurella haikeudella vein ison läjän vaihtoehtoja takaisin rekkiin, mutta jokin järki täytyy pitää ostoksissa. Ei niitä vaatteita kumminkaan tarvitse niin paljoa, että kaapit pursuaa (välillä voisi vaikka itselleenkin jotakin ostaa).

Sellaisia löytöjä näiltä messuilta. Saas nähdä raaskiiko ensi vuonnakin sinne mennä. Lippuhinnathan ovat varsin hurjat, mutta täytyy myöntää, että oli ihana nytkin katsella pojan suurta hymyä kun se siellä silmät suurina katseli kaikkea mahdollista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti