maanantai 22. elokuuta 2016

Pentujen touhuamista, pentupaketit, agilityesteiden ostamista sekä rotuseminaari

Söpöliinit taas vauhdissa:Chihu ja isovilla. Onhan siinä vähän kokoeroa.

Narttu

Narttu

Narttu

Narttu

Uros

Uros.
Miten katse onkin tässä kuvassa näin surumielinen. Ei se onneksi
sellainen luonteeltaan ole.

Narttu

Narttu


Vielä muutama videokin iltariehumisesta:
Agilityesteiden kokoelma kasvaa hitaasti, mutta varmasti.
Aiemmin ostin pussin ja nyt löysin Kärkkäiseltä putken, jonka halkaisija on vieläpä aivan oikean kokoinen. Painot pitää vielä valmistaa, jotta hökötys pysyy paikoillaan.
Seuraava askartelu on pujotteluesteen rakentelu.
Harmillisesti Kärkkäisellä olisi ollut hyvän näköinen pujottelukin, mutta keppien väli oli siinä vain 50 cm kun pitäisi olla 60 cm.
Edelliset kepit oli sellaisia, jotka tökättiin piikillä maahan, mutta nehän lahoaa ulkokäytössä käsiin ja piikit irtosi kepeistä. Plus työlästä siirrellä keppejä.
Katsotaan millainen omasta rakennelmasta tulee.
Pentupakettien tavaratkin pikkuhiljaa ilmestyvät postilaatikkoon. Pantojen tilaaminen netistä vain on aina vähän arppeliä. Kuvan pinkki panta onkin niin iso, että eihän se pienelle pennulle käy :D Soljet ovat turhan massiiviset... Toivottavasti pienemmät kangaspannat ehtivät tulla ennen pentujen luovutusta. Ajatuksena oli myös tehdä kevyet ensihihnat, mutta katsotaan ehtivätkö lukot tulla (ja arvioinko niidenkin koon kumminkin väärin).


Tämän bloggauksen perusteella tulee sellainen fiilis, että kiirettä on pitänyt.
Kaiken muun touhun lisäksi lähdin chihuahuoita käsittelevään rotuseminaariin ja oli oikein antoisa pari tuntia. Jälleen olen hieman viisaampi.


Seminaarin nuorin osallistuja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti