maanantai 15. elokuuta 2016

Pennut viisiviikkoisia sekä nimimietintää

Huomenna tulee jo viisi viikkoa täyteen elämää pentujen kanssa.
Vihdoinkin olen päässyt aika hyvään päätökseen nimien suhteen. Nimiteemavaihtoehtoja oli paljon ja sehän tuottaa aina vain ongelmia. 
Yksi idea oli kesäteema, koska syntyivät heinäkuussa. Teelaadut olisivat myös olleet kivoja, koska poikani on nimennyt Pradan Teeksi. Yllättäin vain ei niitä teelaatuja olekaan niin paljoa, että löytyisi neljälle pennulle B:llä alkava nimi :D
Meksikolaisteema kiinnosti myös.

Voiton vei siltikin laatumerkkien tuotenimet ;) Ihan vain koska emokin on Prada.

Ihan vielä ei lähdetä eläinlääkärin tarkastukseen ja sirutukseen. Viimeksi ryntäsin villakoirien kanssa sinne heti kun pystyi, mutta turhaahan se olikin. Kennelliitossa rekisteröinti tulee hyvin nopeasti valmiiksi ja rekisteripaperitkin postitettiin parissa päivässä kotiin, joten nyt me odotellaan, että pennut vielä kasvavat. Toivottavasti paperit tälläkin kertaa tulevat nopeasti sirutuksen jälkeen. 

Pennut asuvat päivät yläkerrassa täällä normaalin elämän äänissä. Yöksi siirtyvät alakertaan pentujen omaan huoneeseen. Nämä tosin ovat vielä ainakin sen verran hiljaisia ettei haittaisi, vaikka olisivat yönkin yläkerrassa.Miten hännät voikin vispata niin paljon:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti