torstai 26. joulukuuta 2019

Aamu the exotic cat

 




Vuoden 2019 Black Fridaysta tuli meidän perheelle suorastaan ainutlaatuinen ja ikimuistoinen.
Suurella jännityksellä lähdimme vierailulle Leonidan kissalaan ja vierailulta poistuimme kissa kantokopassa :D
Eikö se olekin se klassinen tilanne, että kun lähtee "katsomaan" niin näinhän siinä käy.
Tosin minä lähdin sillä asenteella, että koti olisi jo valmis kissalle ja jos kasvattaja meille kissan suo niin heti voin kotiin sen tuoda.

Aamu oli jo nimetty Aamuksi kasvattajan toimesta ja se nimi nyt jäi meilläkin käyttöön. Viralliselta nimeltään Aamu on Leonidan Half Moon. Rotu on exotic. Monelle täysin tuntematon rotu. Moni kumminkin tietää rodun persialainen ja exotic on lyhytkarvainen versio persialaisesta.
Pakko myöntää, että ihastelen myös persialaisia. Se pitkä turkki on jotenkin todella kiehtova. Mutta yritin pitää jäitä hatussa ja hokea, että koirissakin on jo aivan riittävästi turkkia ja hoitamista.
Toki näitä exojakin kuuluu pestä säännöllisesti, mutta se, että turkki ei mene takkuun, on kumminkin iso helpotus.

Aamun ensimmäinen pesu meillä ollessaan.

Aamu on ollut myös hyvinkin rotumääritelmän mukainen luonteeltaan. Sopivan rauhallinen, mutta kumminkin myös leikkisä. Hiljainenkin on ollut. 




Koen olevani myös hyvin onnekas siinä, että Aamu on jättänyt rauhaan kaiken. Pöydillä voi olla joulukukkia. Joulukuusi on pystyssä ja koristeet ehjiä :D Aamu leikkii vain omilla leluillaan, valtavan fiksu kissa <3  Vaikka onkin sopivalla tavalla rauhallinen niin se on aivan täysin varmaa, että Aamu on siellä missä me ihmisetkin ollaan. Aina mukana kaikessa. Pakko räpsiä kuvia siitä vähän väliä ja siksi Aamulla on myös oma profiili instassa ja löytyy sieltä tunnisteella #aamu_the_exotic.
Tervetuloa seuraamaan sivustoa jos kissamaiset touhut kiinnostavat ;) 













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti