sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

DIY collegehousut


Edelleen harjoittelen mitä kaikkea voi tehdä erilaisilla kangasväreillä ja muilla kangastarvikkeilla. 

Housut on odottanut kaapissa jo pienen ikuisuuden tuunausta (ja inspiraatiota). Edelliset housut olivat tässä.
Nyt se inspiraatio iski kun sattumalta löysin Sinellin valikoimasta glittermateriaalia, josta voi leikata haluamansa kuviot ja silittämällä kiinnittää kankaaseen.
Vielä ei ole antaa tietoa kuinka hyvin kuvio kestää kankaassa, koska housuja ei ole vielä tuunauksen jälkeen edes pesty. Toivottavasti kestää hyvin. 





Tekstin töpöttelin kultaisella kangasvärillä. Saman toteutin edellisiinkin housuihin. Vielä kun rajat saisi siistimmiksi. Ehkä jos reunat vetäisi tussilla, mutta nykyiset kangastussit ovat niin leveällä kärjellä, ettei lopputulos olisi siisti.
Tekstin alle kokeilin vielä uutta tekniikkavehjettäni, timanttiliimaajaa. Tai mikä sen nimi lieneekään. Sen käyttäminen oli puuduttavan hidasta, joten vaikka jo julistin, että tulen timantoimaan kaiken niin enpäs tulekaan :D 



Toisen lahkeen taakse tein vielä glittervärillä puudelin. Edellisten housujen glitterjutut ei ole oikein pysynyt vaan ne ensimmäisenä ropisi pois. Yritin mahdollisimman ohuesti glitteriä laittaa, koska mitä paksumpi kerros, sen nopeammin se ropisee pois...




Aivan erityisesti ihastuin tuohon silittämällä kiinnitettävään glitteriin! Jos se kestää myös pesuissa niin ehdottomasti haluan sitä käyttää myös huppariin. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti