lauantai 25. kesäkuuta 2016

Synnytystarina


Uskoisiko kuvan perusteella, että ollaan synnyttämässä :D
Käytiin ensin sairaalassa käyrillä ja tutkituttamassa oliko lapsivesi lapsivettä ja löytyykö streptokokkia. Tuloksia odotellessa lähdimme pehmiksille, samalla jo mukavasti mahassa supistellen.
Ajoitus oli tietenkin nimittäin niinkin sopiva, että kioskin makupehmiksistä juuri tuona viikonloppuna oli saatavilla maku mango ja sitähän on saatava kerran kesässä!

Pehmiksen jälkeen vielä kotiin odottelemaan supistusten tihentymistä.


Kaksi viikkoa sitten meidän perhe kasvoi yhdellä jäsenellä <3

Jaksan vain hämmästellä omaa tuuriani näissä synnytyksissä. En nimittäin kummankaan kanssa ole saanut sairaala-aamiaista synnytyssaliin kera kuplajuoman!
Molemmilla kerroilla palaan leikkaussalista, tai tarkemmin heräämöstä, synnytyssaliin ja näen tyhjän tarjottimen ja lasin kun mies vain sai aamiaisen.

Tällä kerralla olin sentään viisaampi ja opastin miehelle jo ennen synnytystä, että jos taaskaan sairaala ei minullekin kuplivaa tarjoa niin mies saa hakea lähikaupasta juotavaa.
Vielä kun olisin pakannut sairaalakassiin mukaan shamppislasin niin olisin saanut juomani juotua asianmukaisesta lasistakin, mutta meni se suoraan pullostakin.Nyt vielä kahdenkaan viikon jälkeen en pysty istumaan vaan könötän tyynykasassa toisella kankulla, mutta kaipa se tästä joskus helpottaa.
Sentään tällä kerralla synnytys oli nopeampi ja lääkitykset toimivat.
Mitä nyt ensimmäinen epiduraaliannos meni jonnekin minne lie, ainakaan se ei toiminut. Toinen pistos jo onnistuikin ja toi helpotuksen.
Ei muuten tunnu kivalta sekään kun epiduraalineulalla tökätään selkärankaan.
Synnyttäessä on niitä muitakin kipuja, joten ei siinä pieni rankaan tökkiminenkään maailmaa kaada, mutta jos muita kipuja ei olisi niin väittäisin sen tuntuvan vieläkin inhammalta.

Mutta koska ei pysty missään istumaan eikä pääse juhlistamaan syntymää mihinkään kahvilaan leivoksen äärelle niin täytyy leivoksetkin tehdä itse ja nauttia kahvit ihan vain kotosalla.


Kääretorttu, jonka täytteenä oli valmista sitruunalta maistuvaa rahkaa sekoitettuna kermavaahtoon. Sekaan olisi vielä sopinut kivasti rouhittu valkosuklaa.

Seuraavaksi suunnitellaankin jo ristiäisiä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti