torstai 26. toukokuuta 2016

Suorastaan ärsyttävä "täydellinen äiti" postaus

Ruokablogithan ovat yleensä sellaisia ärsytystä nostattavia paikkoja. Niitä katsoessa herää ajatuksia, että miten kenelläkään on rahaa ja aikaa väsätä tuollaisia täydellisiä ruokia ihan vain arkiruoaksi. Ja ne niiden viikonloppuruoat vasta ovatkin jotakin hyvin ärsyttävää katsottavaa ja vielä pahempaa jos heillä on ollut vieläpä vieraita syömässä! 
Oma budjetti ei antaisi myöden tarjota jokaiselle vieraalle aina jotakin huippuruokaa. 

Tämä kirjoitus menee nyt ehkä vähäsen samaan ärsytyskategoriaan.
Kuka on niin hullu, että keskellä viikkoa jaksaa tehdä arkiruoaksi itselleen ja pojalleen suolaisia lettuja fetasalaattitäytteellä.
Nostan käden ylös ja myönnän hulluuteni.
Olin minäkin suunnitellut näitä enemmänkin viikonloppuruoaksi, mutta jotenkin teki mieli fetasalaattia juuri sillä hetkellä, joten katras autoon ja tarvikkeita ostamaan.
Vaikka valmistukseen tuhrautuikin jonkin aikaa niin sentään annoksesta näyttää riittävän kolmeksi päiväksi lounasruokaa.
Lisäksi on kätevää, että salaatti on kylmää, koska pojan ikenet taitavat olla vähän hellänä kaikista puhkeavista hampaista ja kylmä maistuu lämmintä ruokaa paremmin.Ollaan mukana öljytestiryhmässä ja kyseinen öljy sopi oikein loistavasti salaatille kastikkeeksi.Täydellinen äiti valmistaa tietenkin myös makeita lettuja jälkkäriksi :D


Nyt kun joku ruokabloggaaja erehtyy lukemaan tätä tekstiä niin hän toteaa mielessään, että "Jaa, tuo ruokahan on vain arkiaamiaisen tasoa" :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti