perjantai 1. huhtikuuta 2016

Passille suojakannet

Tarkennuksena vielä, että nimenomaan koiran passille suojakannet.
Materiaali on huopaa ja laiskana ihmisenä kokeilin pelkällä tekstiililiimalla liimata saumat. Epäilen kyllä ettei se tule toimimaan, koska huopa on tietenkin tuollaista höttöä karvaista materiaalia kun taas kangasliima soveltuu parhaiten koviin kankaisiin (ja nahkaan).
Kun joskus jaksan ottaa esille ompelukoneen niin kokeilen saumat vielä ommella kiinni, jotta askare varmasti kestäisi käyttöä.
Toinen epävarma juttu on, että pysyykö timantit liimauksessa. Kuoret kumminkin ovat varsin kovalla käytöllä esimerkiksi näyttelymatkoilla, koska pyörivät jossakin treenirepun sisällä jne.
Mutta katsotaan miten meidän käy.

Kuorethan ovat isommat kuin passi on, mutta ajatuksena oli, että jos sisälle mahtuisi myös rekisteripaperi taiteltuna omaan muovitaskuunsa. Koska kätevintähän tietenkin on jos kaikki tarvittavat paperit kulkevat samoissa kuorissa.
En kumminkaan jaksanut hakea kenenkään koiran papereita testaamista varten, joten sekin on vielä mysteeri. 
Huopalevy nyt kumminkin oli juuri tuon kokoinen, joten jos siihen ei mahdu rekisteripaperikin niin en aikonut keksiä mitään isompaakaan systeemiä. Olenpas nyt laiska askartelija :D
Lisäksi kanteen voisi kehitellä jonkin sulkijamekanismin. Magneetti lienee kätevin, mutta sellaisia ei kotona valmiina ollut. Eli jos joskus vielä sellaisenkin muokkauksen tekisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti