torstai 4. helmikuuta 2016

Kinkkukranssi

Tällaisen idean bongasin netistä ja reseptiä hieman muuttelin omaan makuun sopivaksi.























2 prk valmista croisant taikinaa (Danerolles)
150 g valkosipulituorejuustoa (olisi sopinut myös esim jonkinlainen paprikaa sisältävä tuorejuusto)
150 g kinkkusuikaleita hyvästä kinkusta
100 g emmental juustoraastetta 
mustapippuria myllystä
n. 1 tl oreganoa

Voiteluun munaa

Asettele taikina uunipellille, kuten ensimmäisessä kuvassa on.
Voitele taikina tuorejuustolla ja asettele kuvien mukaisesti päälle kinkut sekä juustoraaste.
Ripottele lopuksi mausteet pinnalle. 
Rullaa taikinaa niin, että terävät kärjet menevät kranssin alle.
Voitele munalla.
Paista uunissa 12-15 minuuttia 180 asteessa (kiertoilma).
(Normaali uuni 200 astetta.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti