Resepti löytyi Valion sivuilta ja tällä kertaa en hirveästi sitä muutellut.
En vain käyttänyt Auraa, koska siitä en tykkää vaan valitsin sinihomejuuston Lidlistä.
Pastaa tai spagettia
1 dl pastan keitinvettä
1 paketti ilmakuivattua kinkkua
2 punasipulia
öljyä
3 rkl balsamiviinietikkaa
1 tl sokeria
200 g sinihomejuustoa
mustapippuria myllystä
Keitä pasta paketin ohjeen mukaan. Ota pastan keitinvettä talteen 1 dl.
Paista kinkut rapeiksi ja valuta niitä talouspaperin päällä.
Kuullota sipulit samassa pannussa kuin missä paistoit kinkut.
Lisää sipulien sekaan balsamiviinietikka, pastan keitinvettä 1 dl, sokeri ja pippuri.
Murenna sekaan homejuusto ja sekoita pasta kastikkeen sekaan ja tarjoile heti.
Murustele kinkkua pasta-aterian päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti